Article Image

Audioengine Lietuva

Pasveikinti į „Audioengine“ Lietuva!

Teksaso širdyje gimė vizija. Įkurta 2005 metais, „Audioengine“ išsikovojo savo nišą perpildytoje garso įrangos rinkoje su paprasta, tačiau prasminga misija: tiekti išskirtinę garso kokybę pasitelkiant novatoriškais gaminiais, sukurtais su meistro dėmesiu detalėms. Mūsų kelionė prasidėjo nuo dabar jau legendinės „A5+“ namų muzikos sistemos ir „Audioengine A2+“ kolonėlių, kurios įtvirtino „Audioengine“ reputaciją kaip išskirtinių namų muzikos sistemų kūrėją. Gavę didžiulį susidomėjimą iš klientų visame pasaulyje, su džiaugsmu pranešame, kad dabar Europoje galima įsigyti ir gerbiamą „Audioengine“ kolekciją. Ši plėtra – tai daugiau nei tik geografinė; tai mūsų aistros kokybiškam garsui dalijimasis su platesne auditorija. Nuo šiol „Audioengine“ patirtį pristatome visoje Europoje.

HD“ serija: kur garsas sutinka grožį

„Audioengine“ „HD“ serija yra mūsų įsipareigojimo tiek akustinei tobulybei, tiek estetiniam grožiui įrodymas. Kiekviena šios serijos namų muzikos sistema gali pasigirti iš tikros medienos pagamintais korpusais, rankomis atrinktais ir pagamintais taip, kad kiekvienas kūrinys būtų toks pat unikalus kaip ir jo skleidžiamas garsas. Tai ne tik klausymasis; tai muzikos patyrimas autentiškiausia ir gyviausia forma, būtent taip, kaip ją ir sumanytojas atlikėjas. „HD“ serijos grožis slypi ne tik jos garso kokybėje, bet ir gebėjime gražiai įsilieti į bet kokį namų interjerą, prabanginant erdvę klasikiniu dizainu.

Subwooferiai, kurie rezonuoja

Mūsų klientų Europoje dabar gali įsigyti ir „Audioengine“ S8 bei S6 žemų dažnių garsiakalbius (subwooferius). Šie žemų dažnių garsiakalbiai sukurti taip, kad praturtintų jūsų garso aplinką giliu, tiksliu bosu, užtikrinant, jog kiekvienas ritmas ir nata būtų jaučiama taip pat intensyviai, kaip ir girdima. Nesvarbu, ar tai kompaktiška S6 galia, ar patalpą užpildanti S8 galia, jūsų namų garso sistema niekada nebebus tokia pati.

Skaitmeniniai-analoginiai keitikliai: gryno garso išlaisvinimas

„Audioengine“ skaitmeninių-analoginių keitiklių (DAC) linija sukurta tam, kad transformuotų jūsų muzikos klausymosi patirtį. Šie geriausiai parduodami DAC, garsūs dėl savo mobilumo ir neprilygstamos garso kokybės, yra puikus tiltas tarp jūsų skaitmeninių garso failų ir gryno, nepakeisto garso. Dabar prieinami Europoje, šie DAC garantuoja, kad jūsų muzika išlieka kuo artimesnė originaliam įrašui.

Kvietimas į gryną garsą

Kviečiame jus ištyrinėti turtingą garso pasaulį, kurį siūlo „Audioengine“. Su mūsų plėtra į Europą, aukščiausios kokybės garso ribos plečiasi. Atraskite gaminius, kurie pelnė audiofilų iš viso pasaulio širdis, dabar jie prieinami ir jums. Patirkite technologijų ir meistriškumo derinį, kuris išskiria „Audioengine“ garso pasaulyje. Prisijunkite prie mūsų šioje garso kelionėje. Sveiki atvykę į „Audioengine“ šeimą Europoje!

Back to blog