Article Image

Audioengine Latvija (Latvia)

Laipni lūdzam Audioengine Europā!

Teksasas sirdī dzima vizija. Dibināta 2005. gadā, Audioengine ieguva savu nišu piesātinātā audioiekārtu pasaulē ar vienkāršu, bet dziļu misiju: nodrošināt izcilu skaņas kvalitāti ar inovatīviem produktiem, kas radīti ar amatnieka rūpēm par detaļām. Mūsu ceļšojums sākās ar tagad jau leģendāro A5+ mājas mūzikas sistēmu un Audioengine A2+ galda skaļruņiem, kas nostiprināja Audioengine reputāciju kā izcilu mājas mūzikas sistēmu radītāju. Saņēmuši milzīgu interesi no klientiem visā pasaulē, ar prieku paziņojam, ka tagad arī Latvijā ir pieejama cienītā Audioengine kolekcija. Šī paplašināšanās ir vairāk nekā tikai ģeogrāfiska; tā ir mūsu aizrautības ar kvalitatīvu skaņu dalīšanās ar plašāku auditoriju, nogādājot Audioengine pieredzi pie namu slieksniem no Lisabonas līdz Parīzei, no Alpiem līdz Arktikas okeānam.

HD sērija: kur skaņa satiek skaistumu

Audioengine HD sērija ir apliecinājums mūsu apņemšanās gan akustiskai izcilībai, gan estētiskam skaistumam. Katra šīs sērijas mājas mūzikas sistēma lepojas ar skapīšiem, kas izgatavoti no īsta koka, atlasīti un roku darba darinājumi, lai nodrošinātu, ka katrs skaņdarbs ir tikpat unikāls kā tā radītais skanējums. Tas nav tikai klausīšanās; tā ir mūzikas piedzīvošana tās autentiskākajā un dzīvīgākajā formā, tieši tā, kā to bija iecerējis mākslinieks. HD sērijas skaistums slēpjas ne tikai tās skaņas kvalitātē, bet arī spējā harmoniski iekļauties jebkurā mājas interjerā, paceļot telpu ar savu klasisko dizainu.

Subwooferi, kas rezonē

Mūsu klientu lokam Latvijā tagad ir pieejami arī Audioengine S8 un S6 subwooferi, neatņemamas mūsu produktu klāsta sastāvdaļas. Šie subwooferi ir konstruēti, lai bagātinātu jūsu audio ainavu ar dziļu, precīzu basu, nodrošinot, ka katrs sitiens un nots tiek justs tikpat intensīvi, cik dzirdēts. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kompaktā S6 jauda vai telpu piepildošā S8 spēja, jūsu mājas audio sistēma vairs nekad nebūs tāda pati.

Ciparu-analogie pārveidotāji: tīra skaņas atbrīvošana

Audioengine ciparu-analogo pārveidotāju (DAC) līnija ir izstrādāta, lai pārveidotu jūsu mūzikas klausīšanās pieredzi. Šie vislabāk pārdotie DAC, kas tiek slavēti par savu pārnesamību un nepārspējamu skaņas kvalitāti, kalpo kā ideāls tilts starp jūsu digitālajiem audio failiem un tīru, nemainītu skaņu. Tagad pieejami arī Latvijā, šie DAC garantē, ka neatkarīgi no tā, vai esat pie sava rakstāmgalda vai ceļā, jūsu mūzika saglabājas pēc iespējas tuvāk oriģinālajam ierakstam.

Jūsu ielūgums uz tīru skaņu

Aicinām jūs izpētīt bagātīgo skaņas ainavu, ko piedāvā Audioengine. Ar mūsu paplašināšanos Latvijā augstākās kvalitātes skaņas robežas paplašinās. Atklājiet produktus, kas ir iekarojuši audiofilu sirdis visā pasaulē, tagad tie ir pieejami arī jums tuvāk. Piedzīvojiet tehnoloģiju un meistarības apvienojumu, kas izceļ Audioengine skaņas pasaulē. Pievienojieties mums šajā

Back to blog