Article Image

Audioengine Magyarország

Üdvözöljük az Audioengine Európában

Texas szívében, 2005-ben született meg az a vízió, amely újraértelmezte az audio berendezések piacát. Az Audioengine egyértelmű és merész céllal jött létre: páratlan hangminőséget szállítani innovatívan tervezett termékekkel, amelyek egy művész precizitásával készültek. Utunk azóta ikonikussá vált A5+ otthoni zenei rendszereinkkel és az Audioengine A2+ asztali hangszórókkal kezdődött, amelyek megalapozták hírnevünket kiváló otthoni zenei rendszerek gyártójaként.

A világszerte tapasztalt óriási érdeklődésre reagálva izgatottan jelentjük be, hogy az Audioengine tiszteletre méltó termékcsaládja mostantól elérhető Európában is. Ez a terjeszkedés több mint földrajzi kiterjedés; szenvedélyünk minőségi hangzás iránti megosztása egy szélesebb közönséggel, az Audioengine élményt Lisszabontól Párizsig, az Alpoktól a jeges Északra hozva.

HD-sorozat: Ahol a hang találkozik a szépséggel

Az Audioengine HD-sorozata elkötelezettségünket tükrözi az akusztikai kiválóság és esztétikai szépség iránt. A sorozat minden otthoni zenei rendszere valódi fából készült házakkal büszkélkedhet, amelyeket gondosan válogattak és kézzel készítettek, hogy biztosítsák, minden egység olyan egyedi, mint a általa előállított dallamok. Az HD-sorozat nemcsak hallgatásra hív, hanem arra, hogy teljes mértékben elmerüljünk a zeneben, ahogyan azt az előadó elképzelte. A sorozat hangzása mellett időtlen tervezése könnyedén illeszkedik otthonának esztétikájába.

Mélynyomók, amelyek érzést keltnek

Audioengine S8 és S6 mélynyomóink, termékpalettánk kulcselemei, mostantól elérhetőek Magyarországon is. Ezek a mélynyomók úgy lettek tervezve, hogy gazdagítsák hangélményünket pontos és erőteljes basszussal, biztosítva, hogy minden ritmus és hangnem olyan intenzíven érezhető legyen, ahogy hallható. Akár az S6 kompakt erejét, akár az S8 teremszerte elhangzó mélyét választja, otthoni audio rendszere többé már nem lesz ugyanaz.

Digitális-analóg átalakítók: Az autentikus hang lényege

Az Audioengine elismert digitális-analóg átalakítói (DAC), amelyek kompakt kialakításukról és páratlan hanghűségükről ismertek, most már Magyarországon is kaphatók. Ezek a piacvezető DAC-ok tökéletes kapcsot képeznek digitális fájljai és az eredeti, módosítatlan hang között. Mostantól, akár az íróasztalánál ül, akár úton van, zenéje hű marad az eredeti felvételhez.

Meghívás a tiszta hangzás világába

Meghívjuk, hogy fedezze fel azt a gazdag hangzásvilágot, amelyet az Audioengine kínál. Európai terjeszkedésünkkel a kiváló hangminőség határai tágulnak. Fedezze fel azokat a termékeket, amelyek világszerte elnyerték az audiofilok szívét, most közelebb hozva Önhöz. Élje át a technológia és a művészet ötvözetét, amely az Audioengine-t az audio világ élvonalába helyezi.

Csatlakozzon hozzánk ezen a hangzásbeli utazáson. Üdvözöljük az Audioengine családban, Európa.

Back to blog