Article Image

Audioengine Suomi (Finland)

Tervetuloa Audioengine Suomi -osastoon

Sydämessämme Texasissa vuonna 2005 syntyi visio. Audioengine loi oman paikkansa kilpaillulla äänentoistolaitteiden markkinoilla yksinkertaisella, mutta syvällisellä tehtävällä: tarjota poikkeuksellista äänenlaatua innovatiivisilla tuotteilla, jotka on suunniteltu käsityöläisen tarkkuudella. Matkamme alkoi nyt ikonisista A5+ kotimusiikkijärjestelmistä ja Audioengine A2+ pöytäkaiuttimista, jotka rakensivat Audioenginen maineen poikkeuksellisten kotimusiikkijärjestelmien luojana.

Kansainvälisten asiakkaidemme valtavan kiinnostuksen jälkeen olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Audioenginen arvostettu kokoelma on nyt saatavilla Euroopassa. Tämä laajentuminen on enemmän kuin vain maantieteellinen; se on intohimomme laadukkaan äänen jakamista laajemmalle yleisölle, tuomalla Audioengine-kokemuksen kotiovellesi aina Lissabonista Pariisiin ja Alpeilta Arktiselle Suomeen.

HD-sarja: Missä ääni kohtaa kauneuden

Audioengine HD -sarja on todistus sitoutumisestamme akustiseen erinomaisuuteen ja esteettiseen kauneuteen. Jokainen tämän sarjan kotimusiikkijärjestelmä sisältää kaapit, jotka on valmistettu oikeasta puusta, valikoiden käsin ja valmistaen huolellisesti, jotta jokainen kappale on yhtä ainutlaatuinen kuin sen tuottama ääni. Kyse ei ole vain kuuntelemisesta; kyse on musiikin kokemisesta sen autenttisimmassa ja eloisimmassa muodossa juuri niin kuin taiteilija on tarkoittanut. HD-sarjan kauneus ei ole vain äänenlaadussa, vaan kyky sulautua saumattomasti mihin tahansa kotisi sisustukseen, kohottaen tilaa klassisella muotoilullaan.

Subwooferit, jotka resonoivat

Audioenginen S8- ja S6-subwooferit, tuotevalikoimamme olennaiset osat, ovat nyt saavutettavissa Euroopan asiakkaillemme Suomessa. Nämä subwooferit on suunniteltu rikastuttamaan äänimaisemaasi syvällä, tarkalla bassolla varmistaen, että jokainen lyönti ja nuotti tuntuu yhtä intensiiviseltä kuin se kuullaan. Olipa kyseessä S6:n kompakti teho tai S8:n huoneen täyttävä ääni, kotiaudiojärjestelmäsi ei ole enää entisensä.

Digitaalisesta analogiseksi muuntimet: Puhdasta ääntä varten

Audioenginen digitaalis-analogiset muuntimet (DAC), jotka on suunniteltu muuntamaan musiikkikokemuksesi, ovat nyt saatavilla Euroopassa. Näitä parhaiten myyviä DAC:eja, joita ylistetään niiden kannettavuudesta ja vertaansa vailla olevasta äänenlaadusta, käytetään täydellisenä silta

Back to blog