Article Image

Audioengine Norge

Velkommen til Audioengine Europa

I hjertet av Texas ble en visjon født. Grunnlagt i 2005 skapte Audioengine sin nisje i den travle verdenen av lydutstyr med et enkelt, men dyptgående oppdrag: å tilby eksepsjonell lydkvalitet gjennom innovative produkter designet med en håndverkers oppmerksomhet til detaljer. Vår reise begynte med det nå ikoniske A5+ hjemmemusikksystemet og Audioengine A2+ skrivebordshøyttalere som bygget Audioengines rykte som skapere av eksepsjonelle hjemmemusikksystemer, noe som nå også er tilgjengelig for våre kunder i Norge.

Etter at vi har mottatt enorm interesse fra våre kunder over hele verden, er vi begeistret for å kunngjøre at Audioengines ærverdige samling nå er tilgjengelig i Europa. Denne ekspansjonen er mer enn bare geografisk; det er en deling av vår lidenskap for kvalitetslyd med et bredere publikum, og bringer Audioengine-opplevelsen til dørstokkene fra Lisboa til Paris, fra Alpene til Arktis, inkludert Norge.

HD-serien: Hvor lyd møter skjønnhet

Audioengine HD-serien står som et testament til vårt engasjement for både akustisk ekspertise og estetisk skjønnhet. Hvert hjemmemusikksystem i denne serien har skap laget av ekte tre, håndplukket og håndlaget for å sikre at hvert stykke er like unikt som lyden det produserer. Det handler ikke bare om å lytte; det handler om å oppleve musikk i sin mest autentiske og levende form, akkurat som artisten hadde tenkt. Skjønnheten i HD-serien ligger ikke bare i lydkvaliteten, men i dens evne til å blande seg sømløst inn i hvilken som helst hjemmedekor, og løfter rommet med sitt klassiske design, også i Norge.

Subwoofere som resonnerer

Audioengine S8 og S6 subwoofere, integrerte deler av vårt produktspekter, er nå innen rekkevidde for våre europeiske kunder, inkludert i Norge. Disse subwooferne er konstruert for å berike ditt lydlandskap med dyp, presis bass, og sikrer at hvert slag og hver note føles like intenst som den høres. Enten det er den kompakte kraften til S6 eller det romfyllende kraften til S8, vil ditt hjemme lydsystem aldri bli det samme.

Digital-til-analog-omformere: Frigjøring av ren lyd

Audioengines linje av digital-til-analog-omformere (DAC-er) er designet for å transformere din musikklytteopplevelse. Disse bestselgende DAC-ene, anerkjent for deres bærbarhet og uovertrufne lydkvalitet, fungerer som den perfekte broen mellom dine digitale lydfiler og den rene, uendrede lyden. Nå tilgjengelig i Europa, sikrer disse DAC-ene at enten du er ved skrivebordet ditt eller på farten, forblir musikken din så tro mot det opprinnelige opptaket som mulig, også i Norge.

Din invitasjon til ren lyd

Vi inviterer deg til å utforske det rike lydlandskapet som Audioengine tilbyr. Med vår ekspansjon til Europa utvider grensene for overlegen lyd. Oppdag produktene som har vunnet hjertene til audiofile over hele verden, nå tilgjengelig nærmere deg, inkludert i Norge. Opplev blandingen av teknologi og kunstnerskap som gjør Audioengine fremtredende i lydens verden.

Bli med oss på denne auditive reisen. Velkommen til Audioengine-familien, Europa.

Back to blog