Article Image

Audioengine Slovenija

Prenova pokrajine avdio opreme

V letu 2005 je Texas postal rojstno mesto podjetja, ki bi preoblikovalo pokrajino avdio opreme. Audioengine se je pojavil z jasnim in ambicioznim ciljem: dostaviti neprekosljivo kakovost zvoka preko inovativno oblikovanih izdelkov, izdelanih z natančnostjo spretnega obrtnika. Naša zgodba se je začela z legendarnim Domačim Glasbenim Sistemom A5+ in Namiznimi Zvočniki Audioengine A2+, ki so hitro vzpostavili naš sloves za proizvodnjo vrhunskih Domačih Glasbenih Sistemov, sedaj dostopnih tudi v Sloveniji.

Širitev dosega

Odgovarjajoč na ogromno povpraševanje naše globalne stranke, z navdušenjem napovedujemo, da je cenjena linija izdelkov Audioengine zdaj dostopna po vsej Evropi. Ta poteza ni samo o širjenju našega dosega; gre za širjenje naše gorečnosti za vrhunski zvok, ki omogoča razliko Audioengine dostopno od živahnih ulic Lizbone do slikovitih razgledov Pariza in od mogočnih Alp do mirne Arktike, vključno s Slovenijo.

Predstavljamo serijo HD

Serija HD pooseblja posvečenost Audioengine k akustični briljantnosti in vizualni privlačnosti. Vsak domači glasbeni sistem v tej kolekciji ima ohišja iz pravega lesa, skrbno izbrana in natančno izdelana, da zagotovi, da je vsaka enota tako edinstvena kot melodije, ki jih predvaja, kar zagotavlja edinstveno izkušnjo tudi za uporabnike v Sloveniji.

Globoki basi iz subwooferjev

Za naše evropske navdušence je čakanja konec. Subwooferji Audioengine S8 in S6, ključni komponenti naše ponudbe, so zdaj na voljo. Zasnovani, da poglobijo vašo zvočno izkušnjo z natančnim in močnim basom, ti subwooferji zagotavljajo, da je vsak ritem in ton doživet z intenzivnostjo, kar predstavlja preobrazbo tudi za domače avdio sisteme v Sloveniji.

Digitalno-analogni pretvorniki

Naši priznani digitalno-analogni pretvorniki (DAC-i), znani po svoji kompaktni zasnovi in neprekosljivi avdio zvestobi, so zdaj ponujeni v Evropi. Ti vodilni DAC-i delujejo kot popoln prehod med vašimi digitalnimi datotekami in pristnim, nespremenjenim zvokom, kar zagotavlja ohranitev pristnosti vaše glasbe ne glede na vašo lokacijo, vključno s Slovenijo.

Poziv k doživetju čistega avdia

Vabimo vas, da se poglobite v avdio bogastvo, ki ga prinaša Audioengine. Z našim skokom v Evropo se širijo obzorja izjemne kakovosti zvoka. Raziskujte paleto, ki je očarala avdiofile po vsem svetu, zdaj dostopna bližje vam, vključno s Slovenijo.

Podajte se na to zvočno raziskovanje. Dobrodošli v družino Audioengine, Evropa.

Back to blog