Article Image

Audioengine Slovensko

Vitajte v Audioengine Europe

V srdci Texasu sa narodila vízia. Založený v roku 2005, Audioengine si vyrezal svoju nikchu v preplnenom svete audio vybavenia s jednoduchou, no hlbokou misiou: poskytnúť výnimočnú kvalitu zvuku prostredníctvom inovatívnych produktov navrhnutých s pozornosťou remeselníka na detail. Naša cesta začala teraz ikonickým Domácim Hudobným Systémom A5+ a Stolovými Reproduktormi Audioengine A2+, ktoré vybudovali povesť Audioengine ako tvorcov výnimočných Domácich Hudobných Systémov, teraz dostupných aj na Slovensku.

Po tom, čo sme zaznamenali obrovský záujem od našich zákazníkov po celom svete, s nadšením oznamujeme, že uctievaná kolekcia Audioengine je teraz dostupná v Európe. Táto expanzia je viac než len geografická; je to zdieľanie našej vášne pre kvalitný zvuk s širším publikom, prinášajúc zážitok Audioengine až k dverám od Lisabonu po Paríž, od Álp po Arktídu, vrátane Slovenska.

Séria HD: Kde sa zvuk stretáva s krásou

Séria HD Audioengine stojí ako svedectvo nášho záväzku k akustickej excelentnosti a estetickej kráse. Každý domáci hudobný systém v tejto sérii sa pýši skrinkami vyrobenými z pravého dreva, ručne vybranými a vyrobenými, aby zabezpečili, že každý kus je taký unikátny ako zvuk, ktorý produkuje. Nejde len o počúvanie; ide o zažívanie hudby v jej najautentickejšej a najživejšej forme, presne tak, ako to zamýšľal umelec. Krása série HD nespočíva len v jej kvalite zvuku, ale aj v jej schopnosti bezproblémovo sa zmiešať s akoukoľvek domácou dekoráciou, obohacujúc priestor svojím klasickým dizajnom, vrátane na Slovensku.

Subwoofery, ktoré rezonujú

Subwoofery Audioengine S8 a S6, integrálne časti nášho sortimentu produktov, sú teraz dostupné pre našich európskych zákazníkov, vrátane na Slovensku. Tieto subwoofery sú navrhnuté tak, aby obohatili váš zvukový priestor hlbokým presným basom, zaisťujúc, že každý úder a tón je cítiť rovnako intenzívne, ako je počuť. Či už ide o kompaktnú silu S6 alebo o plnenie miestnosti schopnosťami S8, vaše domáce audio nastavenie už nikdy nebude rovnaké.

Digital-to-Analog Converters: Uvoľnenie čistého zvuku

Linia Digital-to-Analog Converters (DACov) od Audioengine je navrhnutá tak, aby transformovala váš zážitok z počúvania hudby. Tieto najpredávanejšie DACy, oslávené za ich prenosnosť a neprekonateľnú kvalitu zvuku, slúžia ako dokonalý most medzi vašimi digitálnymi zvukovými súbormi a čistým nezmeneným zvukom. Teraz dostupné v Európe, tieto DACy zaisťujú, že či už ste pri svojom stole alebo na ceste, vaša hudba zostáva čo najvernejšia pôvodnej nahrávke, vrátane na Slovensku.

Vaše pozvanie do čistého zvuku

Pozývame vás, aby ste preskúmali bohatú zvukovú krajinu, ktorú ponúka Audioengine. S našou expanziou do Európy sa hranice nadradenej kvality zvuku rozširujú. Objavte produkty, ktoré si získali srdcia audiofilov po celom svete, teraz dostupné bližšie k vám, vrátane na Slovensku. Zažite kombináciu technológie a umenia, ktorá robí Audioengine výnimočným vo svete zvuku.

Pridajte sa k nám na tejto zvukovej ceste. Vitajte v rodine Audioengine, Európa.

Back to blog