Article Image

Audioengine Κύπρος

 

Σας καλωσορίζουμε στην Audioengine, Ελλάδα!

Στην καρδιά του Τέξας, γεννήθηκε ένα όραμα. Ιδρύθηκε το 2005, η Audioengine δημιούργησε τη θέση της στον γεμάτο κόσμο του ηχητικού εξοπλισμού με μια απλή, αλλά βαθιά αποστολή: να παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου μέσω καινοτόμων προϊόντων σχεδιασμένων με την προσοχή στη λεπτομέρεια ενός τεχνίτη. Το ταξίδι μας ξεκίνησε με το εμβληματικό πλέον οικιακό σύστημα μουσικής A5+ και τα ηχεία γραφείου Audioengine A2+ που χτίστηκαν την φήμη της Audioengine ως δημιουργού εξαιρετικών οικιακών συστημάτων μουσικής. Έχοντας λάβει τεράστιο ενδιαφέρον από τους πελάτες μας παγκοσμίως, είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η αγαπημένη συλλογή της Audioengine είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ευρώπη. Αυτή η επέκταση είναι κάτι περισσότερο από γεωγραφική. είναι ένας τρόπος να μοιραστούμε το πάθος μας για τον ποιοτικό ήχο με ένα ευρύτερο κοινό, φέρνοντας την εμπειρία Audioengine στις πόρτες σας, από τη Λισαβόνα μέχρι το Παρίσι, από τις Άλπεις μέχρι τον Αρκτικό Κύκλο.

Η σειρά HD: Όπου ο ήχος συναντά την ομορφιά

Η σειρά HD της Audioengine αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας τόσο στην ακουστική αριστεία όσο και στην αισθητική ομορφιά. Κάθε οικιακό σύστημα μουσικής σε αυτή τη σειρά διαθέτει κουτιά κατασκευασμένα από πραγματικό ξύλο, επιλεγμένα και χειροποίητα για να διασφαλιστεί ότι κάθε κομμάτι είναι εξίσου μοναδικό με τον ήχο που παράγει. Δεν είναι απλώς θέμα ακρόασης. πρόκειται για την εμπειρία της μουσικής στην πιο αυθεντική και ζωντανή της μορφή, ακριβώς όπως την είχε σκοπό ο καλλιτέχνης. Η ομορφία της σειράς HD δεν έγκειται μόνο στην ποιότητα του ήχου της, αλλά και στην ικανότητά της να εναρμονίζεται άψογα με οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, αναβαθμίζοντας τον χώρο με τον κλασικό της σχεδιασμό.

Subwoofer που αποδίδουν

Τα subwoofer Audioengine S8 και S6, αναπόσπαστα μέρη της σειράς προϊόντων μας, είναι πλέον διαθέσιμα για τους Ευρωπαίους πελάτες μας. Αυτά τα subwoofer είναι σχεδιασμένα να εμπλουτίζουν το ηχητικό σας τοπίο με βαθύ, ακριβή μπάσο, διασφαλίζοντας ότι κάθε κτύπημα και νότα γίνεται αισθητή εξίσου έντονα με το άκουσμα. Είτε πρόκειται για τη συμπαγή ισχύ του S6 είτε για την ικανότητα του S8 να γεμίζει το δωμάτιο, η οικιακή σας ηχοσύστημα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Ψηφιακοαναλογικοί μετατροπείς: Απελευθέρωση καθαρού ήχου

Η σειρά ψηφιακοαναλογικών μετατροπέων (DAC) της Audioengine είναι σχεδιασμένη να μεταμορφώσει την εμπειρία σας στην ακρόαση μουσικής. Αυτοί οι DAC με τις καλύτερες πωλήσεις, που είναι γνωστοί για την φορητότητα και την απαράμιλλη ποιότητα ήχου, λειτουργούν ως η τέλεια γέφυρα μεταξύ των ψηφιακών αρχείων ήχου σας και του καθαρού, αναλλοίωτου ήχου. Τώρα διαθέσιμα στην

Back to blog