Article Image

Audioengine Eesti (Estonia)

Tere tulemast Audioengine Euroopasse!

Texase südames sündis visioon. 2005. aastal asutatud Audioengine raius endale turu tihedas helisüsteemide maailmas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda erakordset helikvaliteeti innovaatiliste toodete kaudu, mis on loodud käsitöölise tähelepanuga detailidele. Meie teekond algas nüüdseks legendaarse A5+ kodumuusikasüsteemi ja Audioengine A2+ arvutikõlaritega, mis kindlustasid Audioengine maine erakordsete kodumuusikasüsteemide loojana. Tänu suurele huvile meie klientidelt üle maailma, on meil hea meel teatada, et nüüd on Audioengine hinnatud kollektsioon saadaval ka Euroopas. See laienemine on rohkem kui lihtsalt geograafiline; see on meie kirguse jagamine kvaliteetse heli järele laiema publikuga, tuues Audioengine elamuse lähemale kodudesse Lissabonist Pariisini, Alpidelt Arktikaveni.

HD-seeria: koht, kus heli ja ilu kohtuvad

Audioengine HD-seeria on tõestuseks meie pühendumusest nii akustilisele tipptasemele kui ka esteetilisele ilule. Iga selle sarja kodumuusikasüsteem uhkeldab tõelispuust valmistatud kappidega, mis on hoolikalt valitud ja käsitsi valmistatud, et tagada iga muusikapala unikaalsus justkui ka selle tekitatud heli. See pole lihtsalt kuulamine; see on muusika kogemine selle kõige autentsemal ja elavamal kujul, täpselt nii, nagu kunstnik seda soovis. HD-seeria ilu ei peitu ainult selle helikvaliteedis, vaid ka selle võimes sujuvalt sulanduda igasse koduse interjööri, tõstes ruumi klassikalise disainiga.

Subwooferid, mis resoneerivad

Audioengine S8 ja S6 subwooferid, mis on meie tootevaliku lahutamatud osad, on nüüd kättesaadavad ka meie Euroopa klientidele. Need subwooferid on konstrueeritud rikastama teie heliruumi sügava ja täpse bassiga, tagades, et iga löök ja noot oleks tunda sama intensiivselt kui ka kuulda. Olgu selleks kompaktne S6 võimsus või ruumi täitev S8 võimekus, teie kodune helisüsteem ei ole enam kunagi sama.

Digitaal-analoogmuundurdajad: puhta heli vabastamine

Audioengine'i digitaal-analoogmuundurdajate (DAC) sari on loodud teie muusika kuulamise kogemust muutma. Need enimmüüdud DAC-id, mida hinnatakse nende kaasaskantavuse ja võrdlematu helikvaliteedi poolest, toimivad täiusliku sillana teie digitaalsete helifailide ja puhta, muutmata heli vahel. Nüüd Euroopas saadaval, tagavad need DAC-id, et olenemata sellest, kas olete oma töölaua taga või liikvel, jääb teie muusika originaalsalvestusele võimalikult truuks.

Teie kutse puhta heli juurde

Kutsume teid avastama rikkaliku helisüsteemi, mida Audioengine pakub. Meie laienemisega Eestisse laienduvad ka tippkvaliteetse heli piirid. Avastage tooted, mis on võitnud audiofiilide südamed kogu maailmas, nüüd teile lähemal saadaval. Koge tehnoloogia ja meisterlikkuse sulandumist, mis paneb Audioengine’i helinä maailmas silma paistma. Liituge meiega sellel kuulmisreisil. Tere tulemast Audioengine’i perre Euroopasse!

Back to blog